Kundservice

Fynda billiga scrapbooking verktyg hos oss

1 984 Fynd

Filtrera

Köp billiga scrapbooking verktyg online hos oss på Fyndiq

Det är väldigt svårt att pyssla utan rätt verktyg. Oftast är det mer än en sax och ett lim som behövs för att man ska kunna skapa det man vill. Här hittar du därför alla typer av verktyg som kan vara bra för pyssel och scrapbooking. Alla som arbetar med papper borde exempelvis ha en bra skalpell för att smidigt kunna skära ut små bitar ur arket. För större arbeten kan istället en skärmaskin vara underlättande för att skapa raka linjer. Olika typer av bra scrapbooking verktyg är helt enkelt något alla pysslare borde ha hemma. Varför inte också skaffa sig en väska som man kan förvara alla verktygen i? Kika runt i vårt breda sortiment och fynda det som behövs för att optimera just din pysseltid!

Tips för ett lyckat köp

När du har fått hem ditt verktyg är det viktigt att du läser igenom instruktionerna innan du sätter igång att pyssla. Det är viktigt att scrapbooking verktygen används på rätt sätt för bästa möjliga resultat. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fler verktyg som är bra att ha hemma

I sortimentet här på Fyndiq kan du även hitta verktyg som används för att fästa öljetter. Med hjälp av en bra håltagare som sedan även klämmer fast öljetterna gör hela momentet enkelt. Sist men inte minst är pincetter och kantrivare något som man bör ha hemma om man pysslar mycket. Då kan man enkelt fånga små detaljer som sedan limmas fast utan att stora fingrar fastnar på köpet!