Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda bra Hårspray online

188 Fynd

Wow-effekt med saltvattenspray

Vi har alla sett reklamerna på tv med hår produkter och leende kvinnor med långt, svallande hår. Med hjälp av olika typer av hårspray kan du trolla fram tjockare hår och få en frisyr som håller dagen, och kvällen, igenom. Med saltvattenspray behåller du tex. en beach look hela dagen lång. Här på Fyndiq kan du fynda billiga hårprodukter, allt från produkter till tjockt hår, volym hår, men även hårspray färg. Fynda på Fyndiq och det blir en lätt match att fixa frisyren alla talar om!

Tips för ett lyckat köp

Fundera på hur du brukar sätta upp ditt hår och hur du önskar du kunde göra.sedan handlar du de produkter som matchar bäst det du vill göra. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bli ett hårspray proffs med proffs hårspray

Tänk på Rapunzel och hennes långa vackra hår. För att lyckas få det så långt och så fint räcker det inte med att bara stiga upp på morgonen och kamma igenom det. Du måste ta hand om det och du måste använda dig av en bra produkter som kan bära din frisyr under många, många timmar. Ställ dig frågan om du vill utsätta dig för en dålig hårdag? Om inte så gäller det att investera i produkter som räddar dig från det och som kan trolla fram frisyrer som alla kommer att prata om. Hur låter det?