Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billigt torrschampo online

12 Fynd

Köp ett billigt torrschampo online hos oss på Fyndiq

Ett torrschampo kan i vissa stunder vara räddaren i nöden, det vet vi på Fyndiq. Och just därför har vi valt att samla ett brett sortiment av billigt torrschampo från massvis av olika märken här i denna kategori för dig att välja bland. Till exempel hittar du torrschampo från varumärken såsom Batiste, Maria Nila, Tigi och Clean samt många fler — så allt dubehöver göra är att välja vilket torrschampo som du tror passar dig bäst! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du fler hårprodukter? Kika igenom hela vårt sortiment så hittar du nog något som faller dig i smaken! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Aldrig mer fettigt hår

Det bästa med torrschampo är att det suger upp överflödig fukt och fett från ditt hår och hårbotten vilket gör att håret känns fräscht även de dagar då man egentligen kanske skulle behöva en ordentlig schamponering. Men visste du att torrschampo även fungerar bra när du stylar håret? Torrschampo ger håret volym, stadga och gör det mindre flygigt vilket i sin tur gör att håret blir lättare att arbeta med plus att din frisyr både håller och ser snyggare ut längre — så om du inte prövat torrschampo tidigare är det hög tid att du gör det!