Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga spolar papiljotter online!

Festfin med lockar! Inget gör looken så glamourös som riktigt vackra lockar – med spolar och papiljotter i olika former blir drömsvallet verklighet på ett kick! Hos oss kan du välja och vraka mellan Babyliss värmespolar Clipcurl, Heating Rollers, Magic Sponge Papiljotter och Remington Jumbo Rollers samt många fler! Att styla håret behöver inte vara svårt och inte heller dyrt – billiga spolar och papiljotter här hos oss gör jobbet åt dig medan du lägger sminket och lyssnar på partymusik – allt för att festkvällen ska bli så lyckad som möjligt! Köp dina hårstylingprodukter här hos oss på Fyndiq– smidigt och snabbt!

Tips för ett lyckat köp! Tillsammans med en riktigt bra värmespray skyddar du håret när det är upplagt i värmespolar – och det går även att hitta hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hållbara lockar till vardag och fest När en inte vill permanenta håret men ändå ha starka och tydliga lockar är papiljotter och spolar en väldigt smart mellanväg. Det är både klassiskt och classy – samt ett knep som funkar till både vardag och fest. Haka på 1960-talstrenden och fäst håret i stora papiljotter inför arbetsveckan – eller styla håret med Hollywood-lockar inför en kväll ute! Med rätt teknik håller lockarna länge och snart är det något som du inte vill klara dig utan – vare sig det är till vardags, till fest eller inför en dejt! Fynda moderna hårrullar, billiga spolar och papiljotter online hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.