Kundservice

Fynda billiga hårspolar och papiljotter

2 532 Fynd

Letar du efter den perfekta metoden till ett stora och fina lockar? Med hårspolar får du inte bara snygga och naturliga lockar, du får även ett friskare hår eftersom hårspolar är mer skonsamma än andra metoder.


Festfin med lockar

Inget gör looken så glamourös som riktigt vackra lockar — med spolar och papiljotter i olika former blir drömsvallet verklighet på ett kick! Hos oss kan du välja och vraka mellan Babyliss värmespolar Clipcurl, Heating Rollers, Magic Sponge Papiljotter och Remington Jumbo Rollers samt många fler! Att styla håret behöver inte vara svårt och inte heller dyrt — billiga spolar och papiljotter här hos oss gör jobbet åt dig medan du lägger sminket och lyssnar på partymusik — allt för att festkvällen ska bli så lyckad som möjligt! Köp dina hårstylingprodukter här hos oss på Fyndiq— smidigt och snabbt!

Tips för ett lyckat köp

Tillsammans med en riktigt bra värmespray skyddar du håret när det är upplagt i värmespolar — och det går även att hitta hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hållbara lockar till vardag och fest

När en inte vill permanenta håret men ändå ha starka och tydliga lockar är papiljotter och spolar en väldigt smart mellanväg. Det är både klassiskt och classy — samt ett knep som funkar till både vardag och fest. Haka på 1960-talstrenden och fäst håret i stora papiljotter inför arbetsveckan — eller styla håret med Hollywood-lockar inför en kväll ute! Med rätt teknik håller lockarna länge och snart är det något som du inte vill klara dig utan — vare sig det är till vardags, till fest eller inför en dejt! Fynda moderna hårrullar, billiga spolar och papiljotter online hos oss!

Hur länge ska man ha hårspolar i håret?

Hårspolar bör hållas i håret tillräckligt länge för att ditt hår ska torka och sätta sig, vilket oftast tar mellan 2-5 timmar beroende på hårets tjocklek och längd. För bästa resultat kan du också överväga att sova med dem i!

Hur lockar man håret med papiljotter?

För att locka håret med papiljotter, börja med fuktigt, nytvättat hår. Applicera sedan ett stylingprodukt för att hjälpa lockarna att hålla, separera håret i sektioner, rulla upp varje sektion på en papiljott och låt sedan håret torka. När håret är helt torrt, ta bort papiljotterna försiktigt för att avslöja dina lockar - smidigt, va?