Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga krämer för styling av hår!

Styla med kräm för en krämigare look! Det spelar ingen roll om du har lockigt hår eller rakt — styling är någonting håret vill ha, och behöver. Att styla håret snyggt är däremot inte alltid det lättaste, speciellt inte om du saknar de rätta hårprodukterna. Just därför är vi på Fyndiq fantastiskt glada över att kunna presentera ett stort utbud av billiga krämer för håret såsom Dfi vax och Osis curl me soft. Kom in och kika på vad vi har att erbjuda, du kommer säkerligen att hitta någonting som ger dig det hår du drömmer om.

Tips för ett lyckat köp! Om hårvård är något som intresserar dig rekommenderar vi att du också kikar in våra andra hårkategorier, de är fulla av hårprodukter att fynda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Rätt styling cream för dig! Vi är alla olika, och tur är väl det. Även håret är annorlunda från person till person, så den produkt som passar just för styling av ditt hår kanske inte är densamma för en annan. Bäst är att du testar dig fram för att se vilken produkt som ger snyggast resultat, och om du handlar hårprodukter via oss på Fyndiq kommer det inte heller bli dyrt. Det är ju faktiskt som så, att du inte ska fråga vad håret kan göra för dig — utan vad du kan göra för håret, välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.