Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga nagelslingor online

7 Fynd

Köp billiga nagelslingor online hos Fyndiq

Kärt barn har många namn och det är verkligen ett talesätt som stämmer in när man talar om nagelslingor. Nagelslingor kallas nämligen även för U-stick Hair eller Nail Hair och anledningen till att slingan fått sitt namn är för att dess fäste i vax påminner om just en nagel i utseendet, konstigare än så är det inte. Och vi här på Fyndiq har valt att samla ihop ett brett sortiment av nagelslingor här hos oss för dig att välja bland — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Våra nagelslingor finns i regnbågens alla färger så du kan enkelt hitta ens nyans som matchar din naturliga hårfärg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Nail Hair och nagelslingor ger fylligare hår

Nagelslingor fästs nära din hårbotten och utspritt så att du kan skapa en fylligare look som också sitter kvar efter både dusch och schamponering. Med hjälp av till exempel Mizzy äkta löshår nagelslingor och en värmetång får du nämligen en permanent hårförlängning som enkelt går att sätta i helt själv hemma framför badrumsspegeln. Men kom ihåg att paketen vanligtvis innehåller 25 slingor och att du behöver omkring 90 till 170 nagelslingor för att skapa full effekt — och tur är det då att vi på Fyndiq har billiga nagelslingor för dig att shoppa loss bland!