Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt tejp löshår online!

Fäst löshåret med tejp! Tröttnat på kort eller tunt hår? Då kan tejphår vara en lösning. Vi på Fyndiq vet hur en hårförlängning kan slita på ditt naturliga hår och därför har vi samlat ett brett sortiment av billigt tejphår online – det är nämligen ett av de mer skonsamma alternativen vid hårförlängning! Eftersom det krävs en hel del slingor av tejphår för att få till en snygg look, så vill man såklart att tejphåret ska vara billigt – och tejp löshåret är precis det hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Undvik att blöta ner tejpdelen av ditt tejphår när du tvättar det, då håller det längre! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snyggt hår med tejphår! Att ha ett lång och fylligt hårsvall vill många, och det är precis vad du får av tejphår! Här hittar du tejp löshår från mängder av märken som bland andra Mizzy, men också hår i massvis av olika färger – varför inte skoja till det med Tape löshår Hot Cherry Pink eller Tape löshår Lila? Då ger du effekten av att ha färgat in coola slingor eller så kan du välja tejphår som matchar din naturliga hårfärg och få håret att se både längre och tjockare ut. Och när du tröttnar på ditt tejphår är det bara att ta bort det ur håret igen utan krångel, smart va?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.