Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig clip-on löshår online!

Förläng håret med clip-on extensions! Här hos oss på Fyndiq hittar du massor av billiga clip-on löshår att välja och vraka bland. Med märken som Mizz Molly och Rapunzel är ditt hår i goda händer, för det är bara clip-ons i äkta löshår som du hittar i denna kategori. Färgerna på de olika hårextensions som går att finna varierar och finns i de flesta naturliga nyanserna – shoppa clip ons i mörkbrunt, blont, svart och rött och få det där tjocka, långa håret du alltid drömt om! Välkommen att shoppa clip-on i äkta löshår online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Med clip-ons kan det behövas två paket löshår, det ger ett vackert hårsvall, oavsett i vilken nyans du sedan väljer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

100 % äkta löshår! När det rör clip-on löshår är det viktigt med kvalitet, för ett snyggare resultat. Det som är så fantastiskt är att denna typ av clip-ons går att ha rakt som det är, men det klarar också samma styling som ditt vanliga hår. Med fint löshår kan du därför platta, locka, tona och färga håret precis som vanligt! Det håller dessutom länge när man tar hand om det på rätt sätt. Sätt i clips på bara några minuter och njut av långt, tjockt hår!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.