Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hårträns online!

Längre och tjockare hår! Med ett så enkelt skönhetsknep som träns i äkta löshår så får man just det där hårsvallet som man ofta är ute efter. Här på Fyndiq har vi samlat ihop ett stort utbud av extensions i form av hårträns att fästa hur man själv vill i sitt hår, beroende på vad man är ute efter. I denna kategori finner du träns med svart, vågigt och rakt hår. Även Mizzy träns i olika nyanser av mellanbrun, i häftiga toner och i skinande blont. Det är lätt som en plätt att shoppa på nätet och frakten blir densamma oavsett hur mycket du handlar. Köp billigt hårträns redan idag!

Tips för ett lyckat köp! För en hel hårförlängning kan det behövas 1-2 paket hårträns. Titta igenom vilka som passar just dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bestäm själv hur du ska sätta in ditt hår! Det fina med hårträns är att det kan sättas in på det sätt som passar bäst. Det innebär att du till exempel kan limma dit löshåret, sy in det i en fläta, klippa tränset till just den längd du själv önskar och antingen sy fast med egna clips eller fästa med löshårstejp. Sedan tål håret även plattång och locktång samtidigt och kan färgas för att passa just din hårfärg. Smidigare än så kan det inte bli!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.