Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga microringar med äkta löshår hos oss

Få fylligare hår med hjälp av microringar med äkta löshår. Drömmer du om det där fylliga hårsvallet som kändiseliten rockar? Hemligheten bakom perfekt hår är vanligtvis att ett gäng microringar med äkta löshår är isatta i håret. Och just billiga microringar med äkta löshår kan du köpa online här från oss på Fyndiq. Här finns hår i alla möjliga hårfärger och nyanser — från ljusaste ljust till mörkaste mörkt. Saknas din nyans kan du dessutom färga ditt löshår med äkta hår.

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha löshår som du sätter i på annat sätt än med microringar? I våra andra kategorier finns hårtränsar, hela peruker och clips-hår att välja på också. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Tjockare, fylligare och finare hår. Löshår som du fäster med hjälp av microringar ger dig ett fylligare hårsvall och ett naturligt resultat. Du fäster nämligen löshåret i ditt eget hår nära hårbotten med hjälp av just microringarna och hur många du behöver sätta i avgörs av vilket resultat du vill ha. En hel hårförlängning kräver en hel del slingor med microringar med äkta löshår och om du bara vill få håret lite mer fylligt behöver du färre slingor. Det kan dock vara lite bökigt att sätta i alla slingor själv — tar du hjälp av en kompis kan ni tillsammans få fast löshåret med äkta hår på ett kick!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.