Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag : 10-00-16.00 (stängt fredag)
röda dagar och helgdagar : Stängt

Fynda bra epilatorer billigt online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av epilator! Det är ju ansträngande, det här med hår. Du måste ordna med antingen rakhyvel och riskera att skära dig eller gå till en expert som hjälper dig med vax för att få den där släta huden. Ja, eller så väljer du det absolut lättaste alternativet: en epilator. Detta kan du också köpa hos oss på Fyndiq till ett lågt pris, och du har flera olika varianter och modeller att välja på. Braun Silk Epil 7 är väldigt populär men även BaByliss Epilator Waterliss är att rekommendera. Köp hem en billig epilator och njut av en silkeslen hud – du kommer inte att ångra dig.

Tips för ett lyckat köp! Om du är osäker på hur du använder en epilator kan du läsa brukshänvisningen som kommer med vid leverans. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra epilatorer för hårborttagning här Hos oss på Fyndiq finns det ett stort urval av epilatorer från olika märken, som till exempel Braun, Philip, Babyliss med fler. Att välja av dessa märken är inte det lättaste, det förstår vi. Tyvärr har vi inte gjort något epilator test så vi kan inte heller säga vilken av dessa som är den absolut bästa. Vad vi däremot vet är att du hos oss får ett lågt pris och alltid ett bra utbud. Ett tips? Läs produktbeskrivningen innan du trycker på köp, så ser du mer vad du får ut av den epilator som intresserar dig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.