Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fotbad & Duschborste

86 Fynd

Unna dig en skön dusch

Hos Fyndiq hittar du ett brett sortiment av tillbehör till din dusch. Här hittar du ett stort utbud av olika duschmunstycken, vad sägs om roterande duschmunstycken, munstycken med belysning eller helt enkelt en handdusch till diskbänken. Vi har det du behöver, dessutom till låga priser.

Roterande duschhuvud

Hos Fyndiq hittar du många olika duschhuvud som tillför det där lilla extra till duschen. Vi har ett stort utbud av roterande duschhuvud, du hittar dem i flera olika färger och med eller utan LED. Här kommer du att hitta din favorit till ett lågt pris.

Utomhusdusch

Funderar du på en utomhusdusch så har du kommit rätt. Vi erbjuder ett stort urval av utomhusduschar som värmer upp vattnet med solens hjälp. Allt du behöver göra är att koppla på en slang, sen har du en miljövänlig utomhusdusch närhelst du behöver det. Perfekt att ha vid utomhusspa, poolen eller varför inte bredvid barnens plaskpool. Våra utomhusduschar är dessutom stilrena och smidiga för att kunna få plats varsomhelst i din trädgård.

Duschslang till diskbänken

Letar du efter en duschslang som du kan använda i tvättstugans ho eller vid diskbänken så kolla in vårt breda urval av lättmonterade duschar som du sätter direkt på kranen. Perfekt för dig som vill skölja av saker i tvättstugan eller i diskhon. Eller bara för att tvätta håret utan att blöta ner resten av kroppen.

Smarta fotskrubbare

Ibland är det lite lurigt att skrubba fötterna i duschen, ofta är det dessutom halkigt så risken finns att du ramlar. Men hos oss kan du fynda fotskrubbare, som du fäster på golvet men hjälp av sugproppar. Ovanpå sitter det borstar som tar hand om dina fötter. Bara att sätta i foten, dra foten fram och tillbaka, sen är foten ordentligt rengjord. Som vanligt har vi ett stort sortiment och du hittar våra fotskrubbare i flera färger och modeller.

Fotbad & duschborste

I fyndiqs breda sortiment hittar du också mängder av olika elektriska fotbad som ger dig en härlig avkoppling samtidigt som du tar hand om dina fötter. Vi har massor av olika modeller, allt från hopfällbart fotbad till lyxigt fotbad med bubbel effekter. Passa på att investera i fotbad & duschborste så blir du enkelt av med överflödig hud. Dessutom förbättrar du cirkulationen i fötterna.