Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig fotkräm online!

Fyndiqs favoriter

Ömma och torra fötter? Då är det nog en bra fotkräm du behöver, och det hittar du billigt här hos oss på Fyndiq! Vi har samlat ett brett sortiment av billig fotkräm som kommer göra susen för dina fotproblem. Vad sägs till exempel om en deo kräm mot fotsvett? Eller kanske en fotkräm mot torra hälar? Kom ihåg att det är viktigt att ta hand om dina fötter, så kika igenom sortimentet och se vilken fotkräm du faller pladask för. Välkommen att fynda – för är det fynd du vill ha så är det fynd du ska finna, och det gör du hos Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Kom ihåg att det även är bra att fila fötterna! Här på Fyndiq hittar du därför mängder av fotfilar också! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Härligt mjuka fötter Det är nog ingen som tycker om torra, fnasig eller skadade fötter och hälar. Men som tur är finns en enkel lösning och den stavas fotkräm. Kanske är det en reparerande fotkräm som är just vad dina fötter behöver, eller så kanske det är något mer innovativt som Kinoki Detox plåster fotplåster? Du vet bäst själv vad dina fötter behöver, och produkterna hittar du med största sannolikhet här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.