Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga fotfilar online!

Fina fötter med Fyndiq! När såg du över dina fötter senast? Det är viktigt att fila och smörja för att hålla fossingarna fräscha, så det ska du inte glömma. Här hittar du mängder av billiga fotfilar som du beställer direkt från nätet med ett enkelt klick, och sen är det bara att sätta igång med filningen. Kanske är det en elektrisk fotfil från Scholl som kommer göra underverk för just dina fötter, eller så är det ett riktigt pedikyrset som kommer göra susen. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att också smörja in dina fötter med bra lotion efter filningen! Här på Fyndiq hittar du mängder av bra fotkrämer, lotion och andra hudkrämer som också kan vara bra att klicka hem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fina fötter med fotfil Det finns mängder av olika fotfilar att välja bland. Vad sägs om en poleringsfil från Babyliss, en keramisk fotfil eller kanske en elfotslip? Det viktiga när du väljer ut vilka fotfilar du vill ha är att titta på fotfilens slipyta och avgöra vilken som kommer passa bäst för dig. Något som fungerar för de flesta fötter är de elektriska fotfilarna, och det finns en hel del varianter att välja bland. Så läs produktbeskrivningarna ordentligt och klicka sedan hem den fil som verkar bäst för dig.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.