Kundservice

Fynda billig fotmask & fotpeeling här

877 Fynd

Shoppa fotmasker och fotpeeling!

Ett universalmedel för trötta fötter, det är en fotmask eller en fotpeeling det. En pedikyr är något som ofta glöms bort eftersom det är lätt att negligera sina fötter då de göms i skor större delen av året. Med en billig fotmask eller fotpeeling blir dina fossingar som nya igen, redo för nya språng och äventyr. Passa på att shoppa fotmasker eller peelingar lagom till sommarsäsongen när sandalerna ska på, eller ge bort fotprodukter till dig själv när som helst på året för att få fötterna att komma i form igen. Fynda massor av väldoftande och mjukgörande fotvårdsprodukter online hos oss att använda i många steg!

Tips för ett lyckat köp!

Satsa på flera fotvårdsprodukter med olika effekt och styrka för att ge dina fötter babyhud. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura. Observera! När produkten du köper levereras plomberad så får plomberingen inte brytas, produkter med bruten plombering inkluderas inte i ångerrätten.

Pedikyr för både naglar och fötter!

Fotvård kan innebära flera moment med fotmask, peeling och gel eller fil. En välvårdande pedikyr fokuserar oftast på både naglar och fötter. Under vinterhalvåret är det lätt att drabbas av fot- eller nagelsvamp och förhårdnader som gör det skämmigt att visa upp fötterna i sandaler senare på sommaren. Ignorera varken naglarna eller resten av foten genom att fila, klippa, peela och sätta på en fotmask under pedikyren så att du ger fötterna en rejäl omgång från topp till tå.se till att vara ren och undvik att peela och fila om du har öppna sår på fötterna. Läs instruktionerna av varje produkt noga och överdriv inte med användning. Lagom är bäst! Fynda billig fotmask och fotpeeling hos oss och ge dina fötter en chans att samla nya krafter.