Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga nageldekorationer online!

Fyndiqs favoriter

Nageldekorationer förgyller naglarna! Med någon av våra billiga nageldekorationer här på Fyndiq kan enkelt uttrycka din personlighet! I vårt breda sortiment kan du välja bland smycken, dekorationer i silver och guld, vackra svarta motiv eller färgstänk i neon. Det finns så mycket du kan variera mellan och prova på att det endast är fantasin och kreativiteten som sätter gränserna! För den romantiska hittas hjärtdekor, för den med lite skinn på näsan finns tuffa metallnitar och för den som älskar vintern hittas söta små snöflingor att pryda naglarna med! Välkommen att shoppa dekorationer till dina naglar online, här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Lägg ett bra grundlager med nagellack först, så har du en klar och fast yta att dekorera på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Nagelkonst med dekorationer! Med nageldekorationer kan man tolka så fritt att naglarna nästan blir små konstverk, som till exempel med små torkade blomblad, mönster med stenar i olika färger eller guldfärgade snäckskal. Det är inte bara roligt, det är väldigt spännande också! Kika igenom sortimentet av nageldekorationer och passa på att spana in alla olika storpack som finns att välja på, det gör inte bara möjligheterna fler, även anpassningen till olika outfits blir mycket lättare! Shoppa nageldekorationer med petita figurer, söta djur och glimmande strass, här finns allt och lite till!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.