Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga nageldekorationer online

542 Fynd

Nageldekorationer förgyller naglarna

Med någon av våra billiga nageldekorationer här på Fyndiq kan enkelt uttrycka din personlighet! I vårt breda sortiment kan du välja bland smycken, dekorationer i silver och guld, vackra svarta motiv eller färgstänk i neon. Det finns så mycket du kan variera mellan och prova på att det endast är fantasin och kreativiteten som sätter gränserna! För den romantiska hittas hjärtdekor, för den med lite skinn på näsan finns tuffa metallnitar och för den som älskar vintern hittas söta små snöflingor att pryda naglarna med! Välkommen att shoppa dekorationer till dina naglar online, här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Lägg ett bra grundlager med nagellack först, så har du en klar och fast yta att dekorera på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Nagelkonst med dekorationer

Med nageldekorationer kan man tolka så fritt att naglarna nästan blir små konstverk, som till exempel med små torkade blomblad, mönster med stenar i olika färger eller guldfärgade snäckskal. Det är inte bara roligt, det är väldigt spännande också! Kika igenom sortimentet av nageldekorationer och passa på att spana in alla olika storpack som finns att välja på, det gör inte bara möjligheterna fler, även anpassningen till olika outfits blir mycket lättare! Shoppa nageldekorationer med petita figurer, söta djur och glimmande strass, här finns allt och lite till!