Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billig läppenna online!

Fylligare läppar med bra läppenna! Inte sedan 90-talet har markerade läppar varit så populära, men nu är det äntligen tid att återigen markera läpparna. För att få till snyggt målade läppar gäller det att ha en bra läppenna, någonting du kan köpa hos oss på Fyndiq. Vi har ett stort utbud av läppennor i olika märken, färger och varianter. Här kan du köpa den läppenna som trollar fram fylligare läppar och oavsett om du vill ha en ljus penna eller mörka läppar finns det här en variant för dig. Vi har bra leveransvillkor och låga priser – vad mer kan begäras? Köp billig läppenna här!

Tips för ett lyckat köp! En god idé är att samtidigt beställa flera olika läppennor, detta eftersom frakten inte förändras oavsett hur mycket du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bra läppennor från flera olika märken Att få fylligare läppar är inte det lättaste, men det går att lura fram ett fylligt alternativ – bland annat genom att använda läppenna. Oavsett om du söker en Maybelline läppenna eller IsaDora Twist-up Matt Lips så hittar du det till ett bra pris hos oss. Vi vill att alla får snygga läppar och vet att en läppenna kan vara avgörande. Kika igenom vårt stora utbud och köp hem den läppenna som passar dig bäst.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.