Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga volymfransar online!

Fyndiqs favoriter

Fynda volymfransar billigt online hos oss på Fyndiq! En förförisk blick är något som man verkligen får med hjälp av lösögonfransar med mycket volym, och billiga volymfransar kan du fynda här hos oss på Fyndiq! Vi har samlat massvis av volymfransar från en rad olika varumärken, här hittar du både singelfransar och hela fransrader. Volymfransarna finns naturligtvis i olika storlekar och utföranden – varmt välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vi har självklart fler lösögonfransprylar än volymgivande fransar att fynda bland – kika igenom de olika kategorierna och välj de produkter du vill ha! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygga fransar med attityd och stil! Med hjälp av volymfransar framhäver du dina ögon samtidigt som de även ger dig en intensivare blick – förförisk, cool, snygg och häftig på en och samma gång! Du kan bära dina lösögonfransar både till vardags och till fest, de passar för alla tillfällen. Här hittar du både kluster fransar, styckfransar och hela fransrader som allihop ger dina fransar mer volym. Vi har samlat varumärken såsom Ardell, Paris Berlin och Glam by Sweden samt många, många fler. Så välj och vraka bland oräkneligt många volymfransar och välj ut de som du tycker passar dig och dina ögon bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.