Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga lösögonfrans verktyg online

236 Fynd

Fynda verktyg för lösögonfransar billigt online hos oss på Fyndiq

Vi är många som använder oss av lösögonfransar för att känna oss snyggare, men det kan vara svårt att få fast fransarna perfekt. Turligt nog finns mängder av billiga verktyg för lösögonfransar här hos oss på Fyndiq, redskap som är perfekta för att få dit fransarna på rätt sätt. Eller du kanske letade efter ögonfransborstar? Det har vi också i denna kategori - välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Passa på att köpa ett extra par lösögonfransar när du handlar verktyg, frakten blir densamma oavsett hur många fransprodukter du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fina fransar med bra verktyg

Har du försökt sätta på dig lösögonfransarna utan att använda ett enda verktyg till hjälp? Då vet du hur svårt det kan vara att få dem att fästa och bli snygga. Vi rekommenderar därför att du använder en ögonfranspincett. Den är nämligen utformad så att du får ett stabilt grepp om fransarna och gör samtidigt så att du slipper fumla med fingrarna för att få fast fransraden. Den gör livet med lösögonfransar lättare helt enkelt. Dessutom finns det en hel del andra verktyg för lösögonfransar att fynda bland här! Kika igenom sortimentet och välj ut de lösögonfransverktyg du behöver.