Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda foundationborste billigt här

Billiga foundationborstar online här hos oss på Fyndiq! För att få ett jämnt resultat med foundation behövs en foundationborste. Här hittar du massor av borstar som gör sig utmärkt till både flytande och torr foundation. Vare sig du vill ha borstar från kända märken som Real Techniques, Kabuki Minerals, DUcare och BaByliss eller från mindre kända varianter i storpack så bestämmer du helt själv. Kanske en snedskuren foundation borste som gör det enklare att applicera smink? Eller en Cream Foundation Spongebrush som gör sitt jobb jättemjukt och effektivt? Välj och vraka i vårt stora sortiment!

Tips för ett lyckat köp! För att få användning för våra fantastiska foundationborstar krävs också en foundation. Det och andra sminkprodukter hittar du även här hos på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Runda och ovala borstar! Det här med att sätta på sig smink är något av en ritual för många, det gör att man gärna vill ha det på just sitt sätt. En del föredrar att använda ovala sminkborstar som har ett smalt handtag, andra vill ha den klassiska korta borsten med rund form. Sedan finns det även de som föredrar en så kallad spongebrush, som är en borste med mjuk sminksponge i stället för syntethår. Hur du än vill ha din borste garanterar vi att du hittar något som passar dig i denna kategori!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.