Fynda puderborste & rougeborste billigt

64 Fynd

Billiga puderborstar & rougeborstar här hos oss på Fyndiq

Det blir både roligare och enklare att sminka sig med bra verktyg, dessutom blir resultatet jämnare! I vårt stora sortiment av sminkborstar hittar du allt du kan tänka dig, oavsett vad för typ av borste du är ute efter. Kanske letar du efter en stor puderborste med kort handtag? Eller en Real Techniques Stippling Brush? För den som hellre vill ha en sminksvamp från Professional Makeup finns även det att finna i kategorin, liksom rougeborstar i olika varianter. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du köpa puder och rouge till dina borstar? Detta och massor av andra sminkprodukter hittar du i närliggande kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Borstar för alla

Olika former på borsthuvudet indikerar olika användningsområden. Ett passar för kindbenen, ett annat för att sätta grunden på ett jämnt vis, ett tredje gör t-zonen på ett bra sätt. När det kommer till rouge vill många använda en Angled Blusher Brush till exempel. Hos oss på Fyndiq hittar du varianter med runda, ovala, snedskurna och rakskurna borsthuvuden samt mer därtill. Du hittar puderborstar i äkta gethår liksom de i mjuk och fin syntet. För den som vill spara plats i sminkväskan är rådet att skaffa en indragbar borste med lock, det gör även att borsthåren inte skadas eller sprider puder och rouge runt sig när den inte används.