Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt badkar online!

Fyndiqs favoriter

Allt till ditt badrum hittar du här! Bygger du om hemma och är igång och renoverar badrummet? Ta en titt på vårt stora utbud av inredning till badrummet. Här finns billiga badkar, LED shower som låter duschen lysa i regnbågens alla färger, toalettsits i olika modeller samt handfat för alla tycken och smaker. Vad sägs om ett vattensparande och renande duschmunstycke? Eller ett badkar med eleganta tassar? Oavsett om du vill ha ett stilrent badrum eller ett lantligt och romantiskt har vi rätt inredning för renoveringen här! Välkommen att fynda online!

Tips för ett lyckat köp! Ett barn som inte gillar att duscha kan nog övertalas om duschvattnet har färg och lyser! Hitta det här hos oss. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Handfat för alla smaker! Hos oss kan du fynda billiga handfat med tillhörande spegel i flera olika stilar, allt beroende på vad du vill förmedla för känsla med ditt badrum. Kanske vill du ha ett handfat i kompositsten i stilrent svart, med romerskt rundade former eller sirligt romantiskt? Vi har allt du kan tänka dig när det kommer till just prisvärda och billiga handfat men det slutar inte där! För att få det nya badrummet att riktigt gnistra kan du även införskaffa LED lampa till duschen så att strålarna kan lysa i djungelgrönt och marint mörkblått. Shoppa online hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.