Kundservice

Fynda billigt badkar online

16 220 Fynd

Allt till ditt badrum hittar du här

Bygger du om hemma och är igång och renoverar badrummet? Ta en titt på vårt stora utbud av inredning till badrummet. Här finns billiga badkar, LED shower som låter duschen lysa i regnbågens alla färger, toalettsits i olika modeller samt handfat för alla tycken och smaker. Vad sägs om ett vattensparande och renande duschmunstycke? Eller ett badkar med eleganta tassar? Oavsett om du vill ha ett stilrent badrum eller ett lantligt och romantiskt har vi rätt inredning för renoveringen här! Välkommen att fynda online!

Tips för ett lyckat köp

Ett barn som inte gillar att duscha kan nog övertalas om duschvattnet har färg och lyser! Hitta det här hos oss. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Handfat för alla smaker

Hos oss kan du fynda billiga handfat med tillhörande spegel i flera olika stilar, allt beroende på vad du vill förmedla för känsla med ditt badrum. Kanske vill du ha ett handfat i kompositsten i stilrent svart, med romerskt rundade former eller sirligt romantiskt? Vi har allt du kan tänka dig när det kommer till just prisvärda och billiga handfat men det slutar inte där! För att få det nya badrummet att riktigt gnistra kan du även införskaffa LED lampa till duschen så att strålarna kan lysa i djungelgrönt och marint mörkblått. Shoppa online hos oss på Fyndiq!