Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billig dörrklocka online

2 206 Fynd

Hör när du får gäster med smart dörrklocka

Något som många kanske tar för givet, men som absolut måste installeras om man köpt ett nytt hus är en dörrklocka. Hur kan man annars höra ifall någon kommer på besök? Visst, man kan knacka, men det hörs sällan på avstånd. Har man däremot en dörrklocka med rolig ringsignal, blir det verkligen tydligt när det är dags att springa till dörren. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga dörrklockor som verkligen behövs i alla hem. Välj mellan dörrklockor med ett par ringsignaler till hela 36 olika! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Står du inför en stor hemmarenovering? Då kan du hitta allt från skruvar till arbetslampor hos oss. Allt detta hittar du i kategorin Bygg. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Trådlös dörrklocka med bra batteri

Som vi tidigare nämnt finns trådlösa dörrklockor på den här sidan, och i princip alla dörrklockor är just trådlösa. De består alltså av en eller flera tryckknappsenheter, som man trycker på för att ringa i klockan, och en mottagare som ger ifrån sig ljudet inne i huset. Alla dörrklockor är även utrustade med riktigt bra batterier som håller länge. De flesta batterier håller för att man ska kunna trycka på klockan hela tjugo gånger per dag under ett år!