Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig dörrklocka online!

Fyndiqs favoriter

Hör när du får gäster med smart dörrklocka! Något som många kanske tar för givet, men som absolut måste installeras om man köpt ett nytt hus är en dörrklocka. Hur kan man annars höra ifall någon kommer på besök? Visst, man kan knacka, men det hörs sällan på avstånd. Har man däremot en dörrklocka med rolig ringsignal, blir det verkligen tydligt när det är dags att springa till dörren. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga dörrklockor som verkligen behövs i alla hem. Välj mellan dörrklockor med ett par ringsignaler till hela 36 olika! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Står du inför en stor hemmarenovering? Då kan du hitta allt från skruvar till arbetslampor hos oss. Allt detta hittar du i kategorin ”Bygg”. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Trådlös dörrklocka med bra batteri! Som vi tidigare nämnt finns trådlösa dörrklockor på den här sidan, och i princip alla dörrklockor är just trådlösa. De består alltså av en eller flera tryckknappsenheter, som man trycker på för att ringa i klockan, och en mottagare som ger ifrån sig ljudet inne i huset. Alla dörrklockor är även utrustade med riktigt bra batterier som håller länge. De flesta batterier håller för att man ska kunna trycka på klockan hela tjugo gånger per dag under ett år!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.