Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga grenuttag för inomhus!

Stort utbud av billiga grenuttag! Vad kan vara jobbigare än att inte ha ett ledigt uttag i närheten när du köpt en ny teknisk pryl med sladd eller en ny snygg lampa? Kampen om eluttagen kommer aldrig att ta slut, men den kan stillas med behjälpliga grenuttag. Här på Fyndiq har vi därför ett stort utbud av billiga grendosor. Välj mellan ett PowerCube USB, 4-vägs grenuttag från Deltaco eller en splitbox som lämpar sig för exempelvis scener. Vi får ständigt in nya produkter så håll ögonen öppna om du känner att du saknar något.

Tips för ett lyckat köp! Du kan aldrig få för många grenuttag, utan endast för få, så passa på. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

2-vägs, 3-vägs eller 8-vägs?! Man blir lätt förvånad över det stora utbud av uttag som finns. Men eftersom nästan all utrustning vi använder kräver strömanslutning är det kanske inte så konstigt. Det finns grenuttag för alla möjliga situationer och personligheter. Exempelvis finns det grenuttag med strömbrytare för de lite mer försiktiga, och så finns det grenuttag med petskydd och upp till 8 vägar — antingen för den stora familjen eller till en helkväll med vännerna framför dataspel. För bästa rörlighet och användbarhet finns formbara grenuttag som gör att du enkelt kommer åt alla uttag och kan utnyttja dem till max, utan att behöva flytta om och få huvudbry.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.