Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Ett bra grenuttag kan vara avgörande! När du vill få till utomhusbelysningen på bästa sätt så gäller det att tänka på allt runtomkring. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av billiga grenuttag för utomhusbruk. Välj mellan grenuttag med överspänningsskydd, med strömbrytare eller varför inte slå till på en Deltaco sladdvinda som håller koll på sladden åt dig för att minimera risk för trassel. Och oavsett hur många sladdar och vindor du väljer så blir frakten densamma, bra va? Så ta dig tid och fundera ut vad du kan tänkas behöva lite ström till.

Tips för ett lyckat köp! Väljer du mellan ett grenuttag 3 meter eller 5 meter kan det vara smart att välja det lite längre för säkerhets skull. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj rätt utomhusgrenuttag! Det borde finnas ett ordspråk som säger ett grenuttag för mycket kan ingen människa ha , för det stämmer verkligen i dagens samhälle då vi omges av teknik. För att dessutom kunna välja rätt uttag är det bra att ta sig en funderare på vad som är syftet med sladden. Är det till för att värma upp bilen, tända julgransbelysningen, slå på lamporna i rabatten eller för att kicka igång värmelampan? Ja, bara du har svaret, och tänk på att det även kan tillkomma prylar som behöver elektrisk näring.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.