Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga LED vägglampor online!

Köp billiga vägglampor i LED online hos oss på Fyndiq! Att inreda med vägglampor i LED är inte bara snyggt, det är smart också. LED vägglampor drar nämligen mindre ström och ger ett behagligt ljus i hemmet — och finns också självklart även för utomhusbruk. Här på Fyndiq har vi samlat mängder av billiga vägglampor i LED för dig att fynda bland i ett stort utbud — så kika igenom det breda sortimentet och hitta den LED vägglampa du tycker bäst om. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vart ska du sätta din LED vägglampa någonstans? Glöm inte att kontrollera så du köper rätt vägglampa anpassad för antingen inomhus eller utomhus beroende på vart du tänkt ha den någonstans — information finns i produktbeskrivningen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snyggt med vägglampor! En vägglampa platsar i alla hemmets rum. Kanske vill du ha en hjärtformad LED vägglampa ovanför barnens säng eller kanske en vägglampa som ser ut som månen i vardagsrummet? Här finns LED vägglampor i alla former, färger och skepnader att välja bland — vissa är dessutom anpassade för fjärrstyrning och tänds automatiskt när det är mörkt i rummet! Så låt fantasin flöda och sätt dina ledvägglampor där du tycker att de passar bäst — det finns LED vägglampor för både inomhus- och utomhusbruk att välja och vraka bland!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.