Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga lysrör online!

Lysrören som fixar ljuset! Det är få lampor som är så energieffektiva, samtidigt som de ger så optimalt ljus, som lysrör och kompaktlysrör. Här på Fyndiq finner du massor av lampor till belysningsarmaturer, som just lysrör, med både bra färgåtergivelse och lång livslängd. I kategorin finner du kompaktlysrör från Philips med PL-Q 4-stift, Proove flerpack lysrör i 21 watt och 30 watt samt kompakta i 10 watt. Hitta lysrör i fyrkantsform, avlånga och kompakta. Det är lättare än någonsin att handla på nätet, passa på att få med dig allt du behöver här från oss. Köp billiga lysrör redan idag, här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Flera av lysrören kan eftermonteras i existerande belysningsarmaturer, det gör bytet lätt! Se bara till att veta vad för stift som krävs. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bästa städljuset som finns! Det är få ljuskällor som ger så bra ljus för städning som lysrör, vare sig de är monterade över en diskbänk, i ett garage eller i en hallampa. Nuförtiden är dessutom kompaktlysrören och de avlånga ljusrören både energieffektiva som få och har en medellivslängd på tusentals timmar. Sedan gäller det att bestämma vilket ljus man vill ha, varmvitt är populärt för hemmamiljön till exempel, och finns att hitta här. Shoppa din belysning här hos oss, skynda att fynda på nätet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.