Kundservice

Fynda billiga dekorationsformar online

1 686 Fynd

Stort utbud av silikonformar och andra bakformar

Om du blundar och äter så är en helt vanlig tårtbit, men då vi också äter med våra ögon är det både viktigt och roligt att se till så att bakverken blir så vackra och passande som möjligt. Här på Fyndiq kan du välja och vraka bland mängder av olika dekorationsformar som livar upp en födelsedagsfest eller som är perfekt om du vill ha något sött som gå-bort-gåva. Kanske är det en babyshower som står på agendan? Då är det passande med en billig silikonform formad som en baby eller en tårta i silikonform med vackra dekorationer och rosor! Vad du än må vara ute efter så har vi här ett spännande utbud.

Tips för ett lyckat köp

Ta dig tid när du tittar igenom utbudet så låter du tankarna jobba fram det som du kan tänkas skapa. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För personliga tårtor

När det kommer till att skapa personliga bakverk så är det bara fantasin som sätter gränserna. Har du exempelvis en silikonform med bokstäver kan du skapa härliga hälsningsfraser på bakverket. Vårt tips är att vara utrustad med bra formar och mycket sockerpasta så du känner att du får en skapelse som du kan visa upp för världen. Allt du behöver hittar du här hos oss på Fyndiq!