Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga kakformar online!

Kakor med form! Oavsett om du ska baka kakor i form av dina favoritdjur eller om du ska baka en stor sockerkaka så finns formarna till bakningen här. Med rätt kakform får du inte bara goda och saftiga kakor utan också kakor som påminner er om något roligt. Varför inte vara romantisk och baka en kaka i form av ett hjärta? Eller varför inte köpa en kakform med formen av en body, för babyshowern! Oavsett vilken kaka som ska bakas så förstår vi på Fyndiq att det blir roligare med rätt bakform, därför har vi samlat de allra bästa kakformar billigt åt er!

Tips för ett lyckat köp! Med alla möjligheter som finns här så kan ni gott och väl passa på att fynda kakformar i silikon, de är smarta och lätta att använda. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Älskade kaka! Ja, vi älskar verkligen kakor och det i stora mängder! Vid jul bakar vi pepparkakor, sommaren en sockerkaka med citronsmak och för alla de ensamma kvällarna så bakar vi kladdkakor! Det som nu ligger i tiden är att baka är riktigt sega, goda och amerikanskt inspirerade chocolate chip cookies. De små runda kakorna är fyllda med små chokladbitar av vår favoritchoklad och hela kakan bara smälter i våra munnar. Och till det kan man behöva runda kakformar för att få till den rätta formen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.