Fynda billiga pepparkaksformar här

26 Fynd

Alla behöver roliga pepparkaksformar!

Ja, visst kan man tro att pepparkaksformar bara hör julen till – men formarna går faktiskt att använda året om till din kakbakning! Så om du inte redan har pepparkaksformar i alla möjliga sorters motiv så gör du rätt i att kasta ett öga här. På denna sida har vi nämligen samlat massor av billiga och roliga pepparkaksformar för dig att välja och vraka bland. Du hittar både klassiska pepparkaksgubbe-formar och julgransformar tillsammans med en rad mer ovanliga, men roliga pepparkaksformar. Vad sägs till exempel om att baka kakor i formen av en prinsesskrona, en gris eller kanske till och med en delfin? Scrolla igenom utbudet och välj dina favoriter – du kommer inte att bli besviken!

Tips för ett lyckat köp!

Behöver du fler julsaker eller saker till bakning? Online hos oss på Fyndiq har vi det mesta för julfirande, och även det mesta till köket – bara några klick bort. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Roliga pepparkaksformar gör kakan godare!

Har du hört att man äter lika mycket med ögonen som med smaken? Så är det faktiskt! Så varför inte göra årets pepparkaks-batch extra tilltalande? I vårt breda utbud av billiga pepparkaksformar hittar du till exempel formar som gör kakorna till 3D-figurer föreställandes både julgranar, kälkar och djur som passar ett gnistrande vinterlandskap. Eller du kanske vill ha pepparkaksformar som hjälper dig att baka ett pepparkakshus från grunden? Det finns det såklart också att fynda här. Allt du behöver göra är att kolla igenom sortimentet, välja ut de formar som du tycker är roligast och vips så är julen räddad – eller i alla fall pepparkaksbaket!