Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga inslagningsprylar online!

Fyndiqs favoriter

Klä in din present snyggt! Vägen till hjärtat går som bekant genom magen – så varför inte förföra och fånga in din partner med hjälp av dina fantastiska bakkunskaper? Tänk dig att du bakat några vackra macarons som du lägger i en fin ask och ger denne – hen kommer bli överlycklig. Här på Fyndiq har vi samlat allt du behöver för inslagning av bakning, så att du på ett enkelt sätt kan hitta förpackningar, stickers och billig inslagning till det du skapat i köket. Det finns ingen finare gåva än något handgjort och gott, så passa på att sätt en ”hand made”-etikett på det du ska ge bort!


Tips för ett lyckat köp! Låt ingenting stoppa din kreativitet och köp allt vad du behöver för att kunna göra de bästa av presentinslagningar av dina bakverk! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

En muffins i snygg förpackning! Även om det inte är en stor present som ska ges bort så kan det vara kul att förpacka det snyggt. Kanske ska du ordna fikat till ett kalas, och då kan du enkelt göra dina muffins lite roligare genom att packa de i snygga boxar med hjärtan på. Det finns här att handla, och likaså mycket annat som gör din inslagning till någonting utöver det vanliga. Inslagning av paket är ett pyssel en kan hålla på med i evigheter, så njut av att leka fram dina presenter.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.