Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga serveringsprylar online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av serveringsprylar! När det kommer till saftiga bakverk så handlar mycket om serveringsuppläggning, för vi äter också med våra ögon. Och är du ute efter förföriska uppläggningsfat som lyfter det söta har du kommit helt rätt! Här på Fyndiq har vi ett lockande utbud av allt från billiga uppläggningsfat & tårtljus till fina cupcake wrappers i mängder av färger och mönster. Självklart har vi även tårtspadar, för det behövs en bra tårtspade för att få till snygga bitar så alla blir gifta. Här handlar du billigare och enkelt med våra bra leveranser. Bra va?

Tips för ett lyckat köp! Det finns nästan inget roligare när det kommer till bakning som att experimentera med sina kreationer. Passa därför på att handla upp lite olika bakformat. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bakning till fest eller gå-bort-gåva! Baka är något vi kan göra vilken dag som helst i veckan. Men när det vankas festligheter eller om en ska på middagsbjudning kan det vara trevligt att ha med sig något sött som är fint förpackat. Att klä in bakverken i wrappers som passar tillställningen är en perfekt gå-bort-gåva, och är det du som är värd är ett vackert muffins- eller kakställ något som kommer få alla inbjudna att längta till fikat. Allt finns här att fynda, välkommen in!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.