Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billigt från Pürminerals online!

Billigt smink från Pürminerals! Nätet är ju verkligen världens största make up store. Det är ett ställe som är fyllt av bra märken som erbjuder maskara, concealer, foundation och allt vad du kan önska i sminkväg. Så är det även hos oss på Fyndiq och just på denna sida hittar du smink från märket Pürminerals. Här hittar du allt från Pürminerals Cheisel makeup brusch till Pürminerals big look waterproof Mascara – till ett lågt pris dessutom! Kika igenom och se vad du hittar och beställ hem billigt smink från Pürminerals redan idag.

Tips för ett lyckat köp! Genom att klicka på bilden kommer du till sminkets produktbeskrivning. Där kan du läsa mer om sminket så att du är säker på att du får rätt produkt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Gör din hy en tjänst och köp smink från Pürminerals Att köpa smink från Purminerals är att göra din hy än tjänst, det är nämligen smink och mineralpuder som ska förbättra din hy. Produkterna som Pürminerals tar fram kommer från USA och har tagits fram av de som är specialister på hud. Det är därför med glädje vi på Fyndiq presenterar dessa fantastiska produkter och vi hoppas att du kommer köpa hem allt du vill ha – och lite till!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.