Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Fynda billiga kakfat här

750 Fynd

Köp billiga kakfat till eftermiddagsteet!

Har du gjort storbak av kakor hemma och vill displaya godbitarna på ett inbjudande sätt? Då är ett kakfat din bästa vän i köket. Ett vackert kakfat finns både med en eller flera våningar för att kunna lägga upp ett mindre eller mer varierande lass. Bjud dina gäster på hembakade scones, småkakor, fingersticks, praliner, cupcakes eller bakelser – eller köp ett billigt kakfat som dina barn kan lägga låtsasmat på. Här finner du ett stort urval av stilrena, praktiska och varierande kakfat som bara väntar på att få bära upp dagens smaskigheter. Och du – det gör ingenting om du inte bakat själv. Med ett kakfat köpt online hos oss kan du låtsas! Vi lovar att inte knysta ett ord.

Tips för ett lyckat köp!

Hur stora sällskap brukar du få när det vankas kakor? Välj ett enklare kakfat med en del eller köp ett större kakfat med 2 eller flera våningar om du vill dela upp bakverken efter färg, smak eller innehåll. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Kakfat för alla kakmonster

Varför inte välja ett kakfat utifrån kakornas utseende? Du som gillar att servera traditionella bakelser med många dekorationer kanske gillar ett mer detaljrikt kakfat med lite mer romantiskt utseende – medan du som vill prova moderna bakningssätt och kakor kan uppskatta ett minimalistiskt utförande av kakfatet. Kakfat våningar i olika stilar finns också välja som gör att du kan matcha kakorna med fatets fär på ett kul sätt! Kort sagt, alla kakmonster kommer att hitta något i vårt sortiment av billiga kakfat. Vi har mini-modeller, med ett flertal våningar, i olika färger, i allehanda material och former. När kakfatet inte används för att lägga upp smarrigheter kan det användas som inredningspryl eller för att bära upp små ljus eller dylikt. Köp din favorit hos oss inför nästa bjudning!