Fynda billiga tårtljus här

131 Fynd

Köp billiga tårtljus online!

Make a wish! Överraska ett födelsedagsbarn eller någon speciell med en smaskig tårta och vackra tårtljus som dekoration. Låt personen blåsa ut ljusen och önska sig något som kanske förändrar livet. Eller sätt ljus i tårtan för att fira en milstolpe av något slag. Tårtljus är mer än bara en gimmick – de förgyller både bakverket och hela stunden samtidigt som det gör det hela mer stämningsfullt. Hos oss på Fyndiq kan du köpa tårtljus i form av siffror som indikerar åldern, vanliga tårtljus i olika färger eller mönster som livar upp – eller som gulliga figurer som får ditt hjärta att smälta. Hitta billiga tårtljus med lång brinntid online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp!

Till vilket tillfälle ska du dekorera din tårta eller dina cupcakes med tårtljus? Ett litet barn skulle säkert älska små roliga figurer med siffror. En äldre vuxen uppskattar kanske hellre lite mer diskreta tårtljus i guld eller silver. Välkommen att hitta billiga tårtljus som passar just för det unika tillfället och den där specifika personen. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Partytajm med massor av tårtljus

Så många fester – så många tårtljus. Vem säger att tårtljus endast ska vara till födelsedagar? Fira in en baby shower, ett dop, en bröllopsdag, en konfirmation eller en studentfest med inspirerande ljusdekorationer. Alla tillfällen när du ska servera något ätbart och kan sätta ljus i det du har på fatet, ja där passar det att använda dessa. Tur är det väl att du hos oss kan botanisera bland mängder av olika tårtljus. Handla utifrån tema eller go crazy och blanda de mest olikartade ljusen till en spännande blandning som grädde på moset. Råkar du ha bakat en tråkig tårta och vet inte hur du ska rädda den? Med tårtljus hamnar ditt bakverk i ett helt nytt sken. Fira in alla partyn med sprakande och billiga tårtljus som du finner i vårt breda, välsorterade sortiment online!