Fynda billiga tårtfat här

212 Fynd

Köp billiga tårtfat online!

Göra fikapausen eller kalaset till en stund att njuta av till fullo. Med tårtan i centrum blir det som grädde på moset och vad passar då bäst att ställa tårtan på så att den hamnar i blickfånget? Ett tårtfat såklart! Online här på Fyndiq kan du shoppa fina och billiga tårtfat till alla sorters tårtor, kakor och pajer. Ska du pynta och glasera tårtan med alla möjliga grejer – köp ett tårtfat med tillhörande saker att spritsa, glasera och pynta! Vi har allt och lite till i mån av fina och praktiska tårtfat. Vilken blir ditt vid nästa köp!

Tips för ett lyckat köp!

Söker du efter andra tillbehör till serveringen? Inhandla ett tårtfat och övriga saker för att baka din tårta. Vi på Fyndiq har allt som krävs för ett lyckat tårtbak! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Tårtfat till olika tillställningar!

Våga vara annorlunda! Hitta billiga tårtfat till olika tillställningar och variera dig, det kommer dina gäster att värdera högt. Till cupcakes av olika utföranden – fynda ett roterande tårtfat där gästerna kan ta för sig av de olika bakverken. Till en stor tårta som säkert får bitar över efter festen – satsa på ett tårtfat med lock så att den lätt kan förvaras utan att kladda av sig på andra saker i kylen. Hitta ett tårtfat med lock att förvara tårtan i, köp ett fat där tårtan kommer högt upp eller fynda en variant som är lätt att ta med dig i bilen när du är bortbjuden och vill ta med dig tårtan. Hitta rätta tårtfaten för snyggaste dekoration och uppläggning online!