Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billiga brickor online!

Servera snyggare med en fin bricka! Har du planerat att bjuda hem ett gäng vänner på fika? Undrar du hur du ska få med dig alla koppar från köket till vardagsrummet utan att behöva springa fram och tillbaka flera gånger? Enkelt! Med hjälp av en snygg bricka kan du servera alla utan problem. Äger du ingen bricka? Vilken tur då att vi på Fyndiq har mängder av billiga brickor för dig att shoppa online! Här hittar du allt från runda brickor i silverfärgad plåt till rektangulära brickor med handtag. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du mer saker till kök och hem? Här hos oss på Fyndiq hittar du allt från bestick till heminredning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Letar du efter en ordentlig serveringsbricka? Är det något varje människa bör ha i sitt hem och kök så är det en ordentlig serveringsbricka, och hos oss på Fyndiq kan du shoppa din bricka billigt! Vad sägs till exempel om en bricka i metall som dessutom kommer i 4-pack? Eller du kanske vill ha en rund bricka med spegelglas i botten? Vare sig du letar efter en frukostbricka eller en bricka med mönster så hittar du med all sannolikhet en bricka som faller dig i smaken här hos oss. Så kika igenom sortimentet och klicka hem de brickor som passar bäst för dig och ditt hem!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.