Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra bestick billigt online!

Bestick att fylla besticklådan med! Äta bör man annars dör man, brukar man säga. Och det stämmer såklart! Men något som stämmer minst lika mycket är att man behöver bestick för att kunna äta. Som tur är så hittar du massor av knivar, gafflar, skedar och teskedar här hos oss på Fyndiq, och riktigt billigt dessutom! Så om du ska köpa bestick har du helt klart kommit rätt. Kika runt bland vårt stora utbud och se vad som faller dig i smaken - för tro oss, du kommer garanterat att kunna fylla din besticklåda efter några klick här på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Har du inga bestick alls? Då är vårt tips att börja med ett enkelt set! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ibland krävs det grillbestick! Eftersom man äter olika typer av mat kan man behöva olika typer av bestick. Ibland är det bäst med grillbestick, ibland åker fina silverbesticken fram och ibland är det campingbestick som är det enda rätta. Varje måltid kräver helt enkelt sitt bestickset, och olika personer kan behöva olika verktyg för att få i sig maten. Ibland är det barnbestick som gäller till exempel. Och visst fungerar det med en massa blandade bestick till vardags, men när det vankas middagsbjudning vill man ändå kunna plocka fram ett bestickset som matchar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.