Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig karaff online

229 Fynd

Servera dryck i fin kanna eller karaff

Att servera dryck ur en vacker kanna eller karaff tar verkligen middagsbjudningen till en helt ny nivå. För vad känns egentligen lyxigare än att hälla upp kaffe, vin, sprit eller vatten till sina gäster ur en karaff som verkligen är det där lilla exträ Inte mycket, tycker vi på Fyndiq, och därför har vi samlat ett stort utbud av billiga kannor och karaffer från kända märken som Sagaform, Eva Solo och Luminarc! Välj och vraka online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Är du ute efter en fin karaff som matchar dina glas? Vi har olika set med både glas och karaff i samma stil! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vinluftning, vattenrening eller spritförvaring?

Många av de kannor och karaffer som finns samlade här hos oss är mer än bara fina vätskekärl att servera sina gäster med. Här hittar man exempelvis en karaff som gör att vinet luftas och får ökad smak och arom. Här finns även ett antal karaffer som fungerar som förvaringskärl för sprit om man inte tycker att flaskan är så fin. Dessutom finns en vattenkanna som filtrerar vatten från kalk och klor och som tillsätter magnesium till vattnet. Dessa kannor och karaffer är alltså inte bara snygga, utan även riktigt smarta och praktiska!