Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig karaff online!

Servera dryck i fin kanna eller karaff! Att servera dryck ur en vacker kanna eller karaff tar verkligen middagsbjudningen till en helt ny nivå. För vad känns egentligen lyxigare än att hälla upp kaffe, vin, sprit eller vatten till sina gäster ur en karaff som verkligen är det där lilla extra? Inte mycket, tycker vi på Fyndiq, och därför har vi samlat ett stort utbud av billiga kannor och karaffer från kända märken som Sagaform, Eva Solo och Luminarc! Välj och vraka online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter en fin karaff som matchar dina glas? Vi har olika set med både glas och karaff i samma stil! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vinluftning, vattenrening eller spritförvaring? Många av de kannor och karaffer som finns samlade här hos oss är mer än bara fina vätskekärl att servera sina gäster med. Här hittar man exempelvis en karaff som gör att vinet luftas och får ökad smak och arom. Här finns även ett antal karaffer som fungerar som förvaringskärl för sprit om man inte tycker att flaskan är så fin. Dessutom finns en vattenkanna som filtrerar vatten från kalk och klor och som tillsätter magnesium till vattnet. Dessa kannor och karaffer är alltså inte bara snygga, utan även riktigt smarta och praktiska!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.