Fynda snygg och billig enfärgad mugg hos oss

56 Fynd

Välkommen att enfärgad mugg billigt online här hos oss på Fyndiq

Visst är det härligt att öppna köksskåpet på morgonen och ta fram sin favoritmugg? Det tycker i alla fall vi här på Fyndiq är en av dagens allra bästa stunder! Men tyvärr ser skåpet lite stökigt och plottrigt ut när ingen mugg är den andra lik. Som tur är finns en enkel lösning och det är att välja enfärgade muggar i ett snyggt utförande. Det ger en mer stilren känsla och med en billig enfärgad mugg i skåpet behöver du aldrig rota runt för att hitta favoriten — alla är precis lika snygga!

Tips för ett lyckat köp

Vill du göra den enfärgade muggen mer personlig? Testa att gå loss på den med en glas- och porslinspenna — dessa hittar du också hos oss, bara några klick bort. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fynda enfärgad mugg i snygg design

Om du tror att en enfärgad mugg är trist och tråkig är det dags att tänka om. Vi har enfärgade muggar i massor av spännande och annorlunda utföranden. Vad sägs till exempel om en svart mugg med armar som handtag? Strong man, heter den och vill du ha en ännu mer enfärgad unik mugg ska du kika närmare på Sjunkande mugg-serien — de muggarna ser just ut som om de håller på att sjunka genom bordet. Kika igenom vårt stora sortiment av billiga enfärgade muggar, här finns något för alla!