Fri frakt över 299:-

Fri frakt över 299:-

Fynda billiga muggar utan öra

36 Fynd

Köp muggar utan öra billigt här

Vill du ha dina kaffemuggar utan örä Då är du på rätt plats för här finns både kopp utan öra och massor av öronfria muggar att välja på. Vad sägs om en formad som en Stormtrooper eller kanske ett flerpack expressokoppar? Här i vårt stora sortiment återfinns ett brett urval av snygga, smidiga och moderna muggar utan handtag. Kolla igenom utbudet och välj ut de som du vill avnjuta favoritdrycken ur framöver. Passa på att fynda nu!

Tips för ett lyckat köp

Vill du även ha muggar med öron? Det finns såklart också att fynda hos oss på Fyndiq, men dessa hittas i en helt egen kategori några klick bort. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor av stilrena muggar utan öra

Visst är det smidigt att ha handtag på koppen man dricker ur, men ibland är det skönt att skippa koppens öra. Så varför inte investera i ett gäng kaffemuggar utan öra tillsammans med ett gäng tekoppar? Här finns till exempel den prisbelönta temuggen från märket Magisso i en rad olika färger att köpa till riktiga fyndpriser, så passa på! Du kan såklart även hitta en mugg utan öra från något annat varumärke om du hellre vill ha det — kanske ett 6-pack öronlösa muggar i vitt porslin med räfflat mönster på som tål både maskindisk och mikrovågsugn?