Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga servetter online!

Fyndiqs favoriter

En servett för alla tillfällen! Att slå sig ner runt matbordet med hela familjen eller ett gäng vänner är en av de allra bästa sakerna som finns, inte sant? Så att ha grejer hemma så att du kan duka riktigt fint är alltid bra. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort utbud av servetter för dukning i alla former och färger, och det riktigt billigt dessutom! Så oavsett om du gillar att duka med tygservetter eller pappersservetter så kan du hitta något som passar här hos oss. Helt enkelt en servett för varje tillfälle, tycke och smak. Även servettringar och servettställ finns i mängder här på sajten. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Servetter kan du i princip aldrig få för mycket av, de gör nämligen vilken vardagsmiddag lite roligare, så du ska inte vara försiktig med att plocka fram dem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Barnservetter eller kaffeservetter? Lite beroende på vilket slags kalas du ska ställa till med så passar olika typer av servetter. En kakfest kräver kaffeservetter, ett barnkalas behöver barnservetter och under en högtid är det ofta servetter med tryck som gäller. Det gäller helt enkelt att ha olika servetter hemma för olika tillfällen, så att det bara är att plocka fram och vika servetter när det vaknas en härlig middag eller så!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.