Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga serviser online!

Fyndiqs favoriter

Fina matserviser till middagen! Finns det egentligen något bättre här i livet än att slå sig ner runt ett bord med alla sina nära och kära och äta en riktigt god måltid? Antagligen inte, så att ha porslin så det räcker till alla där hemma är helt klart ett måste. Därför kan du hitta massor av fina serviser hos oss på Fyndiq, så att även alla dina vänner kan komma hem till dig på middag. Dessutom så har vi på Fyndiq extra billigt porslin, så att du istället kan lägga pengarna på god mat. Det är trots allt lika uppskattat med en riktigt god middag som med en snygg dukning med fina tallrikar och glas. Så välkommen att kika runt bland våra matserviser, muggar, glas och annat porslin!

Tips för ett lyckat köp! Middag i all ära, men efterrätt är också viktigt! Kika efter koppar med fat så att ni inte står utan möjlighet att dricka kaffe efter maten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skålar eller tallrikar? Lite beroende på vad man ska servera till middag så behöver man olika serviser! Ibland är det många små skålar som gäller, medan en enkel, stor tallrik passar för andra måltider. Och du kan även hitta snygga set för alla måltider när du shoppar porslin online hos oss! Så länge du är förberedd med rätt servis kan du bjuda på all världens mat!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.