Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga äggkoppar online!

Servera äggen i gullig äggkopp! En utav de allra sötaste sakerna som finns i ett kök är en äggkopp – en liten skål att förvara sitt kokta ägg i. Den som testat att äta ett ägg i en skål eller på en tallrik är förmodligen otroligt glad över denna simpla uppfinning, det gör inte bara frukosten lättare - utan också trevligare. Äggkoppen är nämligen inte bara smart utan även, i de flesta fall, väldigt fin att ha på frukostbordet bredvid marmelad, smör och scones. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga äggkoppar i både keramik och porslin. Välj en som passar dig och din servis! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter en tallrik, en skål eller ett glas? Det hittar du också hos oss på Fyndiq och köper du hela servisen på samma gång betalar du endast för en frakt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Äggkoppar i alla färger och former! Äggkoppar måste nog vara den del av servisen som sticker ut mest i mängden. För när det kommer till äggkoppar, sparar inte tillverkarna på krutet när det gäller färg och kreativitet. Den som letar kan förmodligen hitta en äggkopp som föreställer all världens ting. Bara här på Fyndiq kan man exempelvis hitta äggkoppar som ser ut som ugglor, sumobrottare och servettringar! Äggkoppar är otroligt roliga att samla på, så det är bara att sätta igång!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.