Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda assietter billigt online!

Fina assietter är ett måste! Äta bör man, annars dör man. Så brukar man i alla fall säga, och det stämmer såklart. Och för att äta behöver man porslin, så det är minst sagt en bra idé att också ha en massa olika tallrikar hemma. Det kan också vara bra att ha olika slags tallrikar till olika maträtter. Därför kan du hitta ett stort utbud av assietter hos oss på Fyndiq! De lite mindre tallrikarna hör nämligen hemma på middagsbordet precis som stora, och passar för sallad och bröd såväl som en lite större efterrätt. Små tallrikar i form av fina assietter är helt enkelt ett måste i varje servis, och som tur är så hittar du dem riktigt billigt här hos oss. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss hittar du billiga tallrikar, så om du inte kan bestämma dig för bara en typ av assiett, välj två! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj ett personligt porslin! När det kommer till assietter så kan det vara svårt att välja. Vissa föredrar en blommig assiett, medan andra aldrig skulle välja något annat än vitt porslin. Så varför inte välja den tallrik som ditt hjärta klappar mest för? En personlig dukning blir alltid den finaste, så låt dig inte styras allt för mycket av trender. En rektangulär tallrik kan bli lika snygg som en klassisk rund på ett dukat bord!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.