Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga tallrikar online

127 Fynd

Tallrikar är en stapelvara i köket

Här på Fyndiq vet vi att billiga tallrikar går åt. Eftersom det är en sådan omsättning på dem är det viktigt att enkelt kunna köpa nya fat och billigt kunna ersätta det som gått sönder. Kanske letar du efter restaurangporslin eller en riktigt prisvärd servis för en större fest eller tillställning? Då har du kommit helt rätt. Vare sig ditt mål är det enkla och stilrena eller något mer iögonfallande så hittar du det här hos oss. Vi har uppläggningsfat som passar både barnfamiljen och singelhushållet — och för husse eller matte som letar dukning till kelgrisen.

Tips för ett lyckat köp

Hos oss behöver du inte oroa dig för att köpa fel assiett. Det är lätt att fynda på nätet, men också att reklamera varor och ändra sig. Vi vill att du ska bli nöjd med din dukning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Duka vackert och spännande

Våga tänka utanför boxen och den runda tallrikens begränsningar. Ta tillfället i akt och var kreativ med olika kombinationer av färger och former! En trevlig dukning lyfter vilket sammanhang som helst och ger guldkant till vardagens gråhet. Att inta den enklaste lilla smörgås blir en fröjd om den som dukat gett porslinet lite extra omtanke. Man äter ju inte bara med munnen, utan även med ögat, vilket kan vara värt att komma ihåg.