Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga tallrikar online!

Fyndiqs favoriter

Tallrikar är en stapelvara i köket! Här på Fyndiq vet vi att billiga tallrikar går åt. Eftersom det är en sådan omsättning på dem är det viktigt att enkelt kunna köpa nya fat och billigt kunna ersätta det som gått sönder. Kanske letar du efter restaurangporslin eller en riktigt prisvärd servis för en större fest eller tillställning? Då har du kommit helt rätt. Vare sig ditt mål är det enkla och stilrena eller något mer iögonfallande så hittar du det här hos oss. Vi har uppläggningsfat som passar både barnfamiljen och singelhushållet – och för husse eller matte som letar dukning till kelgrisen.

Tips för ett lyckat köp! Hos oss behöver du inte oroa dig för att köpa fel assiett. Det är lätt att fynda på nätet, men också att reklamera varor och ändra sig. Vi vill att du ska bli nöjd med din dukning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Duka vackert och spännande! Våga tänka utanför boxen och den runda tallrikens begränsningar. Ta tillfället i akt och var kreativ med olika kombinationer av färger och former! En trevlig dukning lyfter vilket sammanhang som helst och ger guldkant till vardagens gråhet. Att inta den enklaste lilla smörgås blir en fröjd om den som dukat gett porslinet lite extra omtanke. Man äter ju inte bara med munnen, utan även med ögat, vilket kan vara värt att komma ihåg.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.