Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga underlägg online

502 Fynd

Glasunderlägg för alla tillfällen. Ganska säkert att du hittar det glasunderlägg du söker här oavsett vilken storlek, färg, motiv eller material du söker. Gör hemmet lite mer festligt och samtidigt ett riktigt fynd!


Skydda dina bord med snygga underlägg för kastruller, glas och tallrikar

Ordentliga underlägg är något alla behöver. Och vet du vad? Det kan du shoppa online här hos oss på Fyndiq! Vad sägs om ett gäng billiga underlägg i filt som dessutom är formade som vackra löv? Eller du kanske letar efter snygga underlägg i retro stil? Vilken sorts underlägg du än letar efter så hittar du sannolikt några som faller dig i smaken här hos oss! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Kom ihåg att vi alltid har samma frakt oavsett hur mycket du handlar, så passa på att köpa alltihop i ett köp om du vill ha fler underlägg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Aldrig mer fula märken på borden

Använd ett snyggt underlägg på bordet innan du ställer ner ditt glas, din tallrik eller en varm kastrull. På så sätt skyddar du bordet från fula märken! För visst är det tråkigt när finbordet är fullt av fula ringar eller andra skavanker när det är så lätt att förhindra dem? Vi på Fyndiq har mängder av snygga underlägg i olika färger, material och former att välja bland så att du enkelt kan skydda dina bordsytor från skador. Vad sägs till exempel om glasunderlägg med fjärilar, plastunderlägg med elefanter eller ett grytunderlägg i nysilver? Vilken typ av underlägg du än letar efter så finner du nog något här som faller dig i smaken!