Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billigt skinnförkläde här

28 Fynd

Billigt förkläde i skinn hos Fyndiq

Vill du ta din matlagning till nästa nivå? Börja med ett snyggt skinnförkläde som tål det mesta i köket. Nu kan du också se ut som mästerkockarna på tv. Grilla, stek, koka, hacka och skvätt – ditt förkläde i skinn håller sig alltid i skinnet och låter dig ta ut svängarna precis som du vill. Här på Fyndiq vet vi hur kul matlagningen eller bakningen kan bli om du bara har rätt utrustning så varför inte börja med din egen utstyrsel? Fynda ditt billiga skinnförkläde online här och känn hur kreativiteten börjar sprudla och ta form lika mycket som dina grytor och bakverk!

Tips för ett lyckat köp!

Har du många järn i elden när du grillar eller lagar mat så kan du hitta skinnförkläden med fickor och små fästen att hänga mindre köksredskap eller hjälpmedel i. Fundera även på vilken färg på lädret du föredrar. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Fördelar med ett skinnförkläde

Ett förkläde i skinn underlättar mycket när du styr i köket. De stora fördelarna förutom att de är oerhört snygga, är att de håller längre och tål mer. Med att vanligt förkläde blir det lätt fläckar eller brända hål som gör att du måste tvätta ofta eller kanske till och med slänga och köpa nytt. Skinnförkläden håller hög kvalitet och du kan välja mellan olika typer av skinn. Ju tjockare läder desto tuffare och okänsligare. Det enda du behöver göra är att smörja det med lite läderfett då och då. En annan positiv egenskap är att skinnförklädet ”lever” och tar önskad form efter ett tag. Låter detta som en smart investering? Fynda ditt billiga förkläde i skinn online här hos Fyndiq snarast och bli din egen kock!