Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga kylskåpsmagneter online!

Stort utbud av snygga och roliga kylskåpsmagneter! Det ska vara rent på diskbänkar, bord och på alla stora ytor i ett kök. Då är kyl och frys de perfekta platserna att sätta lite personlig prägel på. Och det gör man bäst med snygga kylskåpsmagneter. Här på Fyndiq kan du köpa billiga magneter för kylskåp som livar upp och håller ordning på viktiga papper och scheman. Välj och vraka bland magneter med budskap, kylskåpsmagneter med bokstäver eller lite mer färgglada och roliga kylskåpsmagneter för barn. Varför inte ge varje familjemedlem en varsin magnet? Här finns det många att välja mellan!

Tips för ett lyckat köp! Då det finns så många härliga magneter är problemet inte att du ska finna någon passande utan att det blir för mycket av det goda. Så se till att ta dig tid och känns efter vilken typ som skulle passa in bäst. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mer personlighet med kylskåpsmagnet! Som vi nämnde i det inledande stycket får rummet lite mer personlighet genom att ha lite magneter som pryder vitvarorna och där man kan sätta upp viktiga papper och liknande. Ett tips är att köpa starka magneter om du vet med dig att det är mycket papper som ska sättas upp. Annars är det bara att gå på den snyggaste designen eller roligaste budskapet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.