Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig bäddmadrass online!

Fyndiqs favoriter

Extra komfort med bäddmadrass! Ibland kan en skön säng och en bra madrass inte vara tillräckligt för att leverera den komfort man vill ha när man ska sova. Då kan det vara nödvändigt eller bara oerhört skönt, att investera i en bäddmadrass som man kan lägga ovanpå madrassen för ännu mer komfort. För man behöver faktiskt inte köpa en helt ny säng eller madrass. En bra bäddmadrass kan räcka gott och väl! Online här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga bäddmadrasser i massvis av olika storlek och tjocklek att shoppa loss bland. Välj mellan bäddmadrasser från bland andra Tempur och många fler kända varumärken – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att du kan behöva mäta din säng för att se vilken bäddmadrass som passar. Köper du en för stor eller liten madrass kommer den inte passa sängen och det blir varken speciellt snyggt eller bekvämt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bäddmadrasser av olika material! På den här sidan hittar du bland annat bäddmadrasser från Tempur. Dessa madrasser är fyllda med speciellt Tempur-material som formar sig efter kroppen och förbättrar komforten och nattsömnen avsevärt. Här finns även bäddmadrasser från Royal Luxury som är fyllda med bomull och hästtagel av hög kvalitet. Detta ger en lyxig sovkomfort med en mjukhet, följsamhet och flexibilitet som är, rent ut sagt, överlägsen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.