Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig sänggavel på nätet!

Handla bra och snygg sänggavel online! Många är det som menar på att köket är hemmets hjärta. Men vad man även borde lyfta upp och ge mer kärlek är sovrummet. Det är där vi hämtar nya krafter för att bland annat orka laga mat i hemmets hjärta. Här på Fyndiq har vi samlat vårt utbud av billiga sänggavlar så du kan få den sömn och vila du förtjänar. Vi får dagligen in nya produkter så håll ögonen öppna om du är på jakt efter något specifikt. Välj mellan sänggavlar 120, 140 eller varför inte snygg sänggavel till 160 säng?

Tips för ett lyckat köp! En sänggavel är en fin detalj i rummet, men pricken över i:et blir ett vackert överkast. Det har vi här, bara något klick bort. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt sänggaveln sätta stämningen! Det är oftast detaljerna som gör de stora skillnaderna och en snygg sängram eller vacker huvudgavel kan förändra stämningen i hela rummet. Sänggavlar finns i mängder av olika stilar och längder, så se till att finna en som passar både sängen men även den övriga inredningen. Det finns även sänggavel med sängbord för att verkligen rama in sängen och skaffa en enhetlig stil i rummet. Ja, tusen möjligheter och det bästa är att det finns inget som är fel utan allt handlar om tycke och smak. Dock kanske du ska experimentera mer med ett överkast då det är enklare att byta ut.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.